Sisustussuunnittelija Jessica Raunio

Autan mielelläni asiakkaita kodin, kesämökin tai toimiston sisustamisessa kun halutaan muokata nykyistä tai rakentaa uutta. Haluan auttaa Sinua luomaan kauniin, viihtyisän ja esteettömän ympäristön, joka kestää aikaa. Autan mielelläni niin pienten yksityiskohtien kuin koko talon sisustuksen suunnittelussa. Sisustussuunnittelulla voin luoda uutta ilmettä niin kotiin kuin julkiseen tilaankin.

Teen myös asuntojen myyntistailauksia. Asuntostailauksella voidaan parantaa asunnon myyntiä ja tuoda esiin asunnon parhaat puolet ostajille.

Suunnitteluni lähtökohtana on aina asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet, mieltymykset ja arvot. Minä suunnittelijana teen parhaani, jotta lopputulos olisi sinun näköisesi, miellyttävä, toimiva ja aikaa kestävä kokonaisuus. Tärkeintä suunnittelussa minulle on, että tila näyttää ja tuntuu Sinun mielestäsi omalta.

Olen koulutukseltani sisustus ja näyttelyalan artesaani sekä sisustustekstiilien suunnittelun ja valmistuksen artesaani ja viimeisimmäksi valmistunut Kuopion Muotoiluakatemiasta sisustussuunnittelijaksi. Olen myös työskennellyt visualistina ja sisustussuunnittelijana huonekaluliikkeessä useamman vuoden.

Oli suunniteltava kohteesi unelmiesi koti, mökki tai muu tila, jonka sisustuksen kanssa kaipaat apua, otathan yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä tilastasi Sinun näköinen, kaunis ja toimiva kokonaisuus.

Ota yhteyttä ja palaan pian asiaasi.

5 + 2 =

Raasepori
jessicaraunio@gmail.com
040 9380 557 Jessica Raunio

Sisustussuunnittelija, JRsisustus